Om mig

Anne Marie Troelsen - self portraitMit navn er Anne Marie Troelsen, . Jeg er uddannet Organisk Psykoterapeut, og har de sidste 25 år arbejdet som privatpraktiserende terapeut I Aarhus.

Jeg kommer fra mange forskellige traditioner, men mit hovedredskab er kropsterapi og gestaltterapi med sjælen og ånden i ascendanten!

Mystik og shamanisme , energi og vibration går hånd i hånd med mere tradionelle terapiformer hos mig.

Jeg har interesse og speciale i relationer mellem mennesker, åbenhed og autentisk væren sammen med andre. Livsenergi og vibrerende strømninger i kroppen er for mig håndgribelige og mærkbare parametre.

Jeg arbejder både med individuelle terapeutiske forløb, samt parterapi, med fokus og udgangspunkt i den dybe kontakt og møde. Derudover afholder jeg gruppeterapeutiske kurser af varierende længder, og indhold. Fra korte intensive tema kurser, der strækker sig over 2 forlængede weekender, til 2 årige forløb, med mulighed for virkelig dybdegående personligt arbejde. (se evt min engelske beskrivelse af mig og  min arbejdsform hvis du vil vide lidt mere udførligt)

Jeg kan kontaktes på 27287662 eller woman@post6.tele.dk hvis du vil booke en tid, eller hvis du vil vide mere om mine kurser

Du er velkommen til at tilmelde dig min nyhedsmail hvis du vil have besked om nye kurser (1-2 gange årligt)