Kontakt er kærlighedens salt

IMG_0373

Jeg vil gerne byde op til en forlænget weekend med fokus på  dyb kontakt

mødet med dig selv og den anden

IMG_1293“contactus” betyder at berøre/røres ,noget vi alle længes efter men på mystisk vis i  vores moderne verden alt for let kommer til at undgå.

vi skal fordybe os i og experimentere med at opleve den dybe livsbekræftende kontakt til os selv ,deep-dive ind og mærke hvad der er virkelig sandt for os i nuet  … og

gå frem i mødet hengivelsen til det andet ..til  den anden..og fordi vi er forskellige, vil der når vi giver os hen og virkelig mødes uden masker og falbelader opstå et magisk øjeblik…et sandhedsøjeblik ,hvor vi både kan være os selv helt, og være helt sammen!

Kontakt er som saltet i en god ret den kalder alle smagsnuancer og dybder frem . “Saltet “ mellem mennesker er i den dybe forbindelse. ”Contactus” betyder at berøre, røre ved hinanden, røres af hinanden.

For at være i dyb kontakt må der være en ærlighed og risikovillighed til at exponere sig at være sand og transparent……..autencitet fremfor alt

Det er i mødet  magien opstår  – gnisten i mødet med os selv og den anden!

Det er i risikovilligheden , nøgenheden og sårbarheden at den store landvinding sker.

Rustninger, tilbagetrækninger, tilpasninger , barrierer, og ”sigen fra” kan være flugt fra det sande møde i autencitet. hvor man aldrig kan miste sig selv eller den anden..

Vi ”passer ” IKKE ”på” os selv (eller hinanden) ved at holde tilbage og skærme det inderste og dyrebareste, det er en gammel forsvarsmekanisme der træder i stedet for den styrke og det fundament ,det giver, at stå åbent med hvad der er lige nu. Kun ved at bringe tingene i cirkulation , lade energien bevæge sig , følelserne flyde, dansen danses igennem os, kun der leves vi helt og fuldt.

Det er den virkelige styrke.. og den store store kærlighedsgestus til sig selv, den anden og i sidste ende os alle

Vi vil på kurset fordybe os i og experimentere med at opleve den dybe livsbekræftende kontakt til os selv og hinanden , tage masken af ,og stå frem med det nøgne sande ansigt…dit ansigt..mit ansigt..mennesker sammen

  har du lyst til at gå til din kant og give dig hen til det der måtte åbenbare sig der i mødet med den anden og dig selv….så vil jeg glæde mig til mødet med dig!

vejene vi går bliver gennem en blanding af gestaltterapi, kropsterapi,tantra, dans og andre mærkelige 🙂  interessante energiøvelser .Alle følelser og bevægelser er velkomne

forbered dig på at opleve !

Tid:  kurset afholdtes i marts 2015 ,kontakt mig gerne for næste afholdelse af dette kursus!

sted: Katrinedal Vandrerhjem (syd for Silkeborg)

kursusafgift: 2800 (hvis du med det samme tilmelder dig begge kurser bliver kursusafgiften 4400)

kost og logi for 3 døgn 1600kr

tilmeldingsfrist d 15 marts

max antal deltagere 18

tilmeld dig ved at sende en mail til woman@post6.tele.dk eller ring 27287662

Organisk PsykoterapeutIMG_1324

Anne Marie Troelsen

H.C. Ørstedsvej 29                                                

8260 Viby J

www.annemarietroelsen.dk