Velkommen

Velkommen på min side.

Er du interesseret i individuel terapi eller parterapi er du velkommen til at kontakte mig på 27287662 for at bestille tid eller uforpligtende høre mere.

Er du interesseret i at komme på kursus med afsæt i gestalt og kropsterapi, er der lige nu to muligheder for at komme i et kursusforløb:

Personlighedens Mønstre og Kroppens Form

2 forlængede weekender om de 5 forskellige overlevelsesstrategier (karakterstrukturer) som er grundlagt i barndommen.

Der undervises teoretisk og praktisk personligt i karakterpansringerne, så det bliver et menneskeligt genkendeligt oversigtskort over de veje og landskaber vi begiver os ind  i når vi “falder i” forsvar og barndomtraume- mønstre.

Det at få den forståelse for og genkendeligheden i det landkort kan hjælpe, til den vågenhed der skal til, for at bringe sig selv og andre ud af forsvars mønstre og ind i autencitet.

Vi vil arbejde hen imod at kunne genkende og begribe hvad der er på færde i os når vi falder i mønster, og hvad der er behov for for at afhjælpe den utryghed som mønsteret er udtryk for. Vi vil også arbejde krops og gestaltterapeutisk på at finde de “gaver” og ressourcer der også er tilstede i karakterstrukturerne.

Den Erotiske Levende Krop

Et forlænget weekendkursus med fokus på kropsterapi og kroppens iboende sanselige livfuldhed. Kurset kan ses som en naturlig følge til Personlighedens Mønstre og Kroppens Form og kan også tages selvstændigt uden at have været på samme.

Er det muligt at få mere livsenergi og vitalitet ? Ja!
Er der gemte skattekister i kroppens specielle musik og udtryksmåde? Ja!
Kan et “mærkeligt og irriterende” kropssymptom være et spændende telegram til dig, bare udtrykt i kode? Ja!