Velkommen

Der er lige nu tre muligheder for at komme i et kursusforløb.

“Få en Ind-I-Krop oplevelse”: en enestående forlænget weekend, med kroppen og kropsterapi som omdrejningspunkt. Jeg har nu arbejdet som gestalt og kropsterapeut i +30 år og har holdt utallige kurser i årenes løb med kroppen som navigatør.
Normalt er det længerevarende kurser jeg tilbyder, men på opfordring laver jeg en enkelt-stående weekend, så man kan smage hvad det vil sige at lytte til sin krops signaler og lade den udfolde sit specielle sprog.
Er det muligt at få mere livsenergi og vitalitet ? Ja!
Er der gemte skattekister i kroppens specielle musik og udtryksmåde? Ja!
Kan et “mærkeligt og irriterende” kropssymptom være et spændende telegram til dig, bare udtrykt i kode? Ja!

Dette kursus kan også være et springbræt til mit flagskib gennem 20 år “Heart Core”, som er et et længerevarende dybde-forløb over 12 forlængede weekender. Jeg er meget glad for endnu engang at tilbyde muligheden for at være en del af denne eksklusivt lille gruppe, det har mulighed for at arbejde intensivt og indbringende. Gruppen er lille, så der er god mulighed for personlige dybe arbejder og intensiv sparring.
(Ved at deltage i Ind-I-Krop kan du modregne kursusafgiften i “Heart Core” kursusafgiften, så Ind-i-Krop bliver en gratis gave!).

“Eros Kærlighed og Sexualitet” er et kursus over to forlængede weekender . Som navnet siger er der fokus på de tre store kærligheds-kræfter. Det er et kursus jeg har lavet siden 1997, og jeg bliver aldrig træt af at kalde på eros, passion, livsgnist, sexualitets-vitalitet og kærlighedens milde gave. Kræfter som vi ofte længes efter endnu mere af. Derfor laver jeg dette kursus igen og igen….der er et stort behov og en lyst i mennesker til at leve mere dybt vitalt.